Du er her|

Blikkenslager i Horsens

Har du brug for hjælp til dit blikkenslagerarbejde, og søger du med lys og lygte efter en god og pålidelig blikkenslager i Horsens? Et vellykket blikarbejde kræver den helt rette ekspertise og et erfarent håndelag – og begge dele finder du igennem de fagudlærte blikkenslagere, som vi udbyder her hos Petrowsky.

 

Få hjælp til både små og store opgaver

Det er helt afgørende at få fremtidssikret dine inddækningers tæthed, funktionalitet og ikke mindst holdbarhed, så du kan spare dig selv for en potentiel dyr regning i fremtiden. Derfor tilbyder vores dygtige blikkenslager i Horsens dig hjælp til bl.a.:

  • Installation – vi varetager installationer af rør, gasanlæg, inddækninger m.m. inden for tage, kviste, tagrender og nedløbsrør.
  • Problemløsning – vi gør en dyd ud af at tilpasse vores løsninger til dit eksisterende byggeri, så du kan være sikker på at få en optimal og langtidsholdbar installation.

 

Eget værksted giver os stor fleksibilitet

I vores virksomhed er kunden altid i fokus, og netop derfor har vi valgt at investere i vores eget værksted, hvor vi kan skræddersy løsninger efter dine unikke behov. Værkstedet giver os bl.a. mulighed for at udarbejde vores eget pladearbejde i kobber, stål og zink, så du som kunde kan spare dyrebar tid i processen og snarest få glæde af en veltilpasset installation. Derudover giver det os også en unik mulighed for at teste og afprøve forskellige dele, før de endeligt bliver sat op i dine bygninger.

Hos Petrowsky har vi leveret professionelt blikarbejde siden 1973, og derfor har vi efterhånden mange glade kunder i vores portefølje – det gælder både inden for privaten, erhvervssektoren og offentlige institutioner.

Har vi fanget din interesse? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvordan vores blikkenslager i Horsens bedst kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk