Du er her|

Blikkenslager i Grindsted

Selvom blikarbejde i form af installationsrør og inddækninger ofte sidder gemt væk i de indre konstruktioner, så er det helt afgørende, at de er lavet i et solidt håndværk, så du slipper for dyre regninger i fremtiden. Netop derfor er det en god investering at finde den helt rette blikkenslager i Grindsted, som kan være din højre hånd i hele processen.

 

Få hjælp til både stort og småt blikarbejde

Hos Petrowsky stiller vi altid kun de bedste blikkenslagere til rådighed, så du er sikker på at få lavet dit blikarbejde i god kvalitet. Vi kan derfor hjælpe dig med mange forskellige slags opgaver inden for blikkenslagerfaget:

  • Installationsrør og inddækninger i alt lige fra tagrender til ventilation- og gasanlæg
  • Større projekter hvor et indgående kendskab til konstruktioner er en stor fordel
  • Rådgivning og løsningforslag til optimering

 

Vi er en virksomhed med over 50 ansatte, der dækker over en del forskellige fagområder. Sammen komplementerer vi hinanden rigtig godt, og ønsker du derfor et helhedsorienteret team, der kan klare dit blikarbejde, så er vi de helt rigtige at tage fat i.

 

Vi har hjulpet både private- og erhvervskunder i årevis

I vores virksomhed er kunden altid i fokus, og du kan derfor se frem til en god, løsningsorienteret dialog med vores dygtige blikkenslager i Grindsted. Vores virksomhed har eksisteret siden 1973, og i årenes løb har vi hjulpet et stort udvalg af kunder, der bl.a. dækker over boligforeninger, erhvervskunder og private kunder. Den røde tråd igennem vores arbejde er bl.a.:

  • En god service med fokus på dine unikke behov
  • Et professionelt slutresultat hver eneste gang
  • Et loyalt samarbejde med overholdelse af tidsfrister

 

Er du nysgerrig på at høre mere? Vær ikke bleg for at kontakte os allerede i dag, så du kan blive klogere på, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk