Du er her|

Blikkenslager i Billund

Det kan blive en dyr fornøjelse at gå på kompromis med dit blikarbejde, og derfor er det også vigtigt at finde en dygtig og loyal blikkenslager, der kan hjælpe dig, så det hele sidder lige i skabet. Er du derfor på udkig efter en sådan blikkenslager i Billund, så kan vi hos Petrowsky helt sikkert hjælpe dig.

 

Vi sikrer dig altid et professionelt udført blikarbejde

Hos Petrowsky er vi stolte af det gode håndværk, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor er vores dygtige blikkenslagere i Billund alle faglærte og har en bred erfaring i at varetage mange forskellige slags opgaver inden for blikkenslagerfaget. Derfor tilbyder vi bl.a. hjælp til:

  • Opsætning af installationsrør og inddækninger – vores blikkenslager i Billund kan hjælpe dig med installationsrør og inddækninger i alt lige fra tagrender til ventilations- og gasanlæg. Ingen opgave er for lille eller stor til os.
  • Problemløsning og optimering – vi gør en dyd ud af tænke optimering ind i alle vores projekter, så du er sikker på altid at få et skræddersyet resultat.

 

Der er mange fordele ved at vælge os

Der er masser af gode grunde til, hvorfor du skal vælge din næste blikkenslager i Billund igennem vores virksomhed. Vi kan nemlig tilbyde:

  • En god service – vi går op i dine unikke behov, og derfor er vi meget opmærksomme på at levere den bedste problemløsning og service.
  • En høj kvalitet – vi har mange års erfaring bag os, og det vil du derfor helt sikkert kunne mærke på vores gode håndværk.
  • Eget værksted – som noget helt unikt er vi så heldige at have vores eget værksted, hvor vi kan tilpasse løsninger efter dine specifikke behov og samtidig afprøve og teste forskellige materialer og design. På den måde får du den bedste løsning leveret på rekordtid.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk