Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Attraktiv Lærlingeplads hos Petrowsky gjorde forskellen

10.05.17

Attraktiv Lærlingeplads hos Petrowsky gjorde forskellen

Via sit netværk kom unge Mathias Høxbro i kontakt med Petrowsky, som altid er interesserede i dygtige og ihærdige lærlinge, der har hænderne rigtigt skruet på.
Mathias aftalte en tre måneders prøvetid hos Petrowsky, som forløb til begge parters tilfredshed. Mathias er nu i fuld gang med at tage grundforløbet på Herningsholm Erhvervsskole som VVS-Energispecialist.

”Jeg er rigtig glad for min lærlingeplads hos Petrowsky. Det er et godt tilrettelagt forløb dels hos Petrowsky og dels på grundforløbet på Herningsholm Erhvervsskole i Herning. Jeg aftalte med Lars Petrowsky, at vi skulle have en opfølgende samtale efter to års forløb. Samtalen forløb godt, og jeg er nu i gang med den sidste del af min lærlingetid”, forklarer Mathias.

Mathias arbejdsopgaver spænder bredt. Det er både opgaver hos private kunder men også på store installationsprojekter hos Petrowskys forskellige erhvervs- og industrikunder.
”Det passer mig fint med bredden af opgaver, da jeg får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige typer af installationsopgaver, og jeg bliver dermed godt rustet til fremtiden”, uddyber Mathias.

Mathias er ikke i tvivl om, at han vil forsætte inden for VVS-faget, som han er rigtig glad for.
”Det er et spændende fag med mange muligheder. Jeg håber på, at jeg får et godt resultat til min afsluttende eksamen, og så må vi jo se, hvad fremtiden bringer”, fortsætter Mathias.

Mathias fremhæver også det gode arbejdsklima hos Petrowsky. ”Vi har gode kollegaer og alle er klar til at hjælpe hinanden”, fremhæver Mathias.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk