Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Alsidige projektopgaver og mere kundekontakt var tillokkende

17.03.17

Alsidige projektopgaver og mere kundekontakt var tillokkende

Det var de alsidige opgaver og kontakten til de mange forskellige kunder, der trak Michael Vangsgaard tilbage til Petrowsky. Michael blev ringet op af Lars Petrowsky, der tilbød ham jobbet som projektleder. Der skulle ikke meget betænkningstid til, før Michael takkede ja til jobbet.

”Jeg blev hurtigt interesseret i stillingen som projektleder hos Petrowsky, fordi jeg kunne få flere alsidige opgaver og en større og tættere kontakt til kunderne”, forklarer Michael.

Michael er udlært blikkenslager hos Petrowsky tilbage i 1997, og derefter var han ansat i virksomheden som VVS- og ventilationsmontør frem til 2009. Han kommer senest fra en stilling som projektleder hos TRE-FOR Entreprise A/S.

”Jeg glæder mig over mit nye job. Det er spændende at vende ”hjem” til den virksomhed, hvor jeg er udlært. Petrowsky har udviklet sig gennem årene. Forretningen er blevet mere specialiseret og har fået et større fokus på industri og erhverv”, fortæller Michael og fortsætter.

”Men værdierne er stadigvæk de samme, og det er den samme professionelle måde at drive forretning på”, fremhæver Michael.

De nye og kommende arbejdsområder i Michaels job som projektleder i Petrowsky bliver inden for VVS, ventilation og blik primært til industri- og erhvervskunder.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk