Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Afdelingsleder har fokus på holdånd og kundeservice

29.10.18

Afdelingsleder har fokus på holdånd og kundeservice

Den sidste månedstid har været både arbejdsom og aktiv for Horsens-afdelingens nye leder Palle Hansen. Nye kollegaer, nye kunder, nye projekter og mange møder har fyldt godt op i arbejdsdagen.

”Den første måned er gået rigtig stærkt, og har budt på mange nye spændende opgaver og indtryk. Mine kollegaer har taget godt imod mig, og det er jeg rigtig glad for. Vi er ved at lære hinanden godt at kende, og det er vigtigt i det daglige samarbejde” fortæller Palle Hansen, der 1. september tiltrådte i den nyoprettede stilling som afdelingsleder hos Chr. Beck i Horsens – en del af Petrowsky.

I den nye funktion er Palle den daglige leder af Horsens-afdelingen’s ca. 20 medarbejdere, hvor opgaverne er mange og alsidige. Det er lige fra kundemøder, tilbudsgivning, kontakt til leverandører, sparring med medarbejderne og at bistå dem i deres daglige opgaver, sikre at der er det rigtige værktøj i servicebilerne og ikke mindst at have øje for, at alle medarbejdere trives og har det godt.

”Der er mange nye ting, man skal lære at kende, når man kommer til en ny arbejdsplads. Det kan være nye måder at gøre tingene på, og det skal der ikke laves om på, hvis de fungerer godt. Vi er et team, hvor vi er afhængige af hinanden, og hvor vi i fællesskab skal løse opgaverne og yde den bedste service overfor vores kunder. Med vores forskellige kompetencer supplerer vi hinanden rigtig godt” understreger Palle.

Palle har i en årrække arbejdet i VVS-branchen som bl.a. afdelingsleder og projektleder inden for større byggeprojekter og kommer senest fra en stilling som afdelingschef i en energikoncern. Palles interesse og fokus er i høj grad på de tekniske løsninger, og at økonomien er i orden. Palle er oprindeligt uddannet rørlægger og har efterfølgende taget uddannelsen som VVS-tekniker og VVS-installatør.

”Den første tid har været både sjov og hektisk med lange dage, hvor jeg godt kunne ønske, at der var mere end 24 timer i døgnet”, slutter Palle Hansen.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk