Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • 70 nye ventilationsanlæg til ØsterBO Boligforening

11.12.2017

70 nye ventilationsanlæg til ØsterBO Boligforening

Nørreboparken, som er almennyttige boliger beliggende ved Nørreskoven i Vejle, gennemgår i disse måneder en større renovering. Det er ØsterBO Boligforening, som står bag den storstilede renoveringsopgave, der omfatter bygninger, tekniske installationer og kloakseparering. Alene bygnings- og teknikentreprisen omfatter fire boligblokke med hver tolv lejligheder samt otte fire-families huse, hvor der bl.a. skal installeres decentrale ventilationsanlæg i hver bolig.

Petrowsky vandt teknik-entreprisen, som også inkluderer asbestsanering af eksisterende rør i kælderen samt installering af nye vandrør.

I disse måneder pågår rørinstallationerne, og i fem seks starter Petrowsky op på den store teknikentreprise, der omfatter installation af 70 decentrale ventilationsanlæg. For Petrowskys vedkommende kommer projektet til at køre igennem hele 2018, da teknikentreprisen tidsmæssigt skal foregå parallelt med det udvendige byggeri, som bl.a. er udskiftning af vinduer og døre samt tagrenovering på boligblokkene og fire-families husene.

Det har været et større puslespil at få koordineret tidsplanerne for både bygnings- og teknikentreprisen, da de skal følges ad af hensyn til beboerne. Men ifølge ØsterBO’s direktør Søren Ahle Hansen har samarbejdet mellem ØsterBO, Petrowsky og Egil Rasmussen a/s fungeret upåklageligt, og det er lykkedes at tilrettelægge en tidsplan, der både tilgodeser beboerne og de involverede projektpartnere optimalt.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk