Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Trives bedst på opgave ude hos kunderne

20.03.18

Trives bedst på opgave ude hos kunderne

Ventilationstekniker Henrik Hansen trives med at være på opgave ude hos kunderne. Det er alsidigt, hvor ikke to dage er ens, og opgaverne spænder vidt lige fra servicering af store ventilationsanlæg hos vores industrikunder til indregulering og montage i boligforeninger eller installation af ventilationsanlæg i nye huse.

Specielt er vi begyndt at installere flere ventilationsanlæg i boliger, bl.a. i nye huse for at overholde de gældende lovkrav. Men vi installerer også anlæg i bestående boliger, for at forbedre indeklimaet, som er vigtigt i forhold til allergikere eller f.eks. at undgå kondens.

Siden Henrik kom i lære som 16-årig, har det altid været fagområdet ventilation, der har haft hans helt store interesse. Da Henrik startede hos Petrowsky i august 2017, var det ikke en helt ukendt arbejdsplads, han kom til. Rent faktisk var det tredje gang, at Henrik kom til Petrowsky, og det har han ikke fortrudt. Jeg har været i faget i mere end 36 år og har arbejdet hos forskellige installationsfirmaer, men ifølge Henrik er Petrowsky den absolut mest seriøse virksomhed, som han har arbejdet for.

”Det er afgørende hos os, at vi altid leverer et godt og grundigt arbejde til kunden – og til aftalt tid. Desuden er man tæt på ledelsen og man bliver hørt”, fremhæver Henrik.

I anden omgang hvor Henrik var ansat hos Petrowsky, pådrog han sig desværre en skade. Henrik faldt ned fra en stige og knuste sin ene hælknogle og kom igennem et længere sygdomsforløb. Henrik troede ikke, at han kom til at arbejde som ventilationstekniker igen, men hælen voksede heldigvis fint sammen, og han kan næsten arbejde fuld tid i dag.

Af og til må Henrik tage en ekstra sygedag på grund af sin skade, og han har derfor indgået en § 56 aftale med Vejle Kommune og sin arbejdsgiver. Det betyder, af Petrowsky får sygedagpenge-refusion i forbindelse med Henriks sygefravær.

”Jeg er meget glad for, at jeg kunne komme tilbage til Petrowsky. Jeg har fået nogle rigtig fine betingelser, hvor der fuld er forståelse for, når jeg desværre er nødsaget til at tage en fraværsdag, og det er jeg meget taknemmelig for. Men det kan også være en udfordring, at passe det ind i en ofte travl hverdag”, forklarer Henrik Hansen.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk