Du er her|

en moderne, familieejet installations- og servicevirksomhed

Om os

Petrowsky A/S er en moderne, familieejet installations- og servicevirksomhed med stærke kompetencer inden for VVS, ventilation, gas, energioptimering og blik.

Vi har mange års erfaring som både fag- og hovedentreprenør og løser med lige stor faglighed og engagement såvel mindre som større projektopgaver. Vores kundekreds spænder bredt inden for industri, erhverv, offentlige institutioner, boligforeninger og den private sektor. Troværdighed og tillid er afgørende værdier for os. Derfor indgår vi gerne i tæt dialog med vores kunder for i fællesskab at vælge den rigtige løsning.

Petrowsky beskæftiger knapt 30 montører, teknikere, projektledere, energivejledere og ingeniører. Vi brænder for vores fag og tror på, at faglig og personlig udvikling er afgørende parametre for succes og trivsel. Derfor udvikler og uddanner vi vores medarbejdere løbende, så alle er opdateret på ny teknologi, viden og løsninger.

Siden Petrowsky blev etableret i 1973 af Erik Petrowsky i Vejle er det gået stærkt. Virksomheden har udviklet sig fra at være en traditionel VVS-installatør til en højt specialiserede installations- og servicevirksomhed, hvor vi mestrer at kombinere ny teknologi, moderne teknikker med faglig erfaring og det gode håndværk.

Via en ihærdig og målrettet indsats gennem årene er det lykkedes at positionere virksomheden som en af Trekantsområdets førende tekniske installations- og servicevirksomheder.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk