Du er her|

Vi søger en teknisk tegner til vores vvs- og ventilationsteam

Hos Petrowsky er vi store nok til at give dig udfordrende opgaver og en afvekslende hverdag – og små nok til at du selv planlægger din hverdag.

Brænder du for at tegne tekniske installationer, og har du knowhow inden for vvs og ventilation? Hvis svaret er ja, så er stillingen som teknisk tegner hos Petrowsky måske noget for dig.

Vi søger en teknisk tegner til vores vvs- og ventilationsteam. Du er uddannet teknisk tegner eller har lignende kvalifikationer, og du har solid erfaring med at tegne vvs- og ventilationsløsninger i tegneprogrammet Revit.

Bliv en del af et stærkt team

Du vil indgå i samarbejde med vores projektlederteam, som bl.a. løser opgaver for vores store erhvervs- og industrikunder, og du vil samtidig have friheden til at planlægge din egen arbejdsdag.

Som teknisk tegner hos os, får du en selvstændig funktion i en dynamisk hverdag blandt engagerede kollegaer.

Hos Petrowsky tror vi på, at du er bedst når du har medbestemmelse, frihed under ansvar, attraktive arbejdsforhold og løbende bliver uddannet i den nyeste viden inden for dit fag.

Hos os er attraktive arbejdsforhold lig med et stærkt kollegialt sammenhold, god stemning, spændende arbejdsopgaver, en attraktiv lønpakke og en god sundhedsforsikring.

Vi er en familievirksomhed, med stærke værdier, hvor gensidig tillid er afgørende. Vi har en flad organisation, som betyder, at der ofte er kort vej fra beslutning til handling.

Dine faglige kvalifikationer

  • Du er uddannet teknisk tegner eller med lignende teknisk baggrund
  • Du har erfaring med Revit tegneprogram
  • Du har teknisk indsigt og erfaring med tekniske installationer
  • Du evner at samarbejde og kommunikere præcist i en travl hverdag

Dine personlige kvalifikationer

  • Du er serviceminded
  • Du er engageret
  • Du er kvalitetsbevidst
  • Du brænder for dit fag, og har en positiv tilgang dit arbejde, dine kunder og kollegaer

Om Petrowsky

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 30 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved eller totalentreprenør. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du søge jobbet som projektleder hos Petrowsky?

Du skal sende din ansøgning til projektleder Martin Barner Andersen. Har du spørgsmål, kan du kontakte Martin direkte på 76 42 56 62.

Ansøgere indkaldes løbende til samtale. Har du en opsigelsesperiode hos din nuværende arbejdsgiver, venter vi gerne på dig. Din løn forhandles individuelt.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk